SleepTalk® Danish eBook / Dansk eBook

Denne korte eBook, som er tilgængelig til øjeblikkelig download, forklarer, hvordan forældre anvender den grundlæggende (Level 1) Goulding SleepTalk® for Children Process med vejledninger, der er lette at forstå.

Det er hurtigt at gøre som det tager kun 2 minutter hver nat, mens barnet sover.

Det skaber ændringer, som kan vare en levetid og simpelthen handler om at tale med dit barn, mens de sover.

Denne proces er for alle forældre, der ønsker deres barn eller børn at lykkes, uanset deres potentiale. Det er for børn, der har vanskeligheder og børn, der ikke har problemer.

SleepTalk®-processen udviklet af Joane Goulding er en sikker, billig, etisk og kærlig proces, der hjælper med problemer som udvikling af følelsesmæssig modstandsdygtighed, sengevædning, søskende-rivalisering, reduktion af tantrums eller håndtering af separationsangst.

Det hjælper barnet til at vække om morgenen, der er stille og glad, klar til at håndtere deres verden på en sikker og selvsikker måde.

Hvis du kan fortælle dit barn, “Din holdning i livet vil være vidunderlig og glad” – og få det til at ske, vil du ikke kalde det et mirakel?

Som Joane Goulding siger: “Det er ikke” Hvad vi forlader for vores børn, der virkelig betyder noget, det er de tanker, vi forlader inden for deres “Mind”, der er vigtigt. “

Danish eBook / Dansk eBook


More SleepTalk® Products

*New* SleepTalk Video Program for Parents

Available on Windows, Mac, IOS & Android


SleepTalk® Available in Two Written Formats

Physical Book (3rd ed.) and  eBook Download

Book & CD

Free Skype Session with Joane Goulding

Free Postage & Other Bonuses

eBook & PDF

12 Translations

Instant Download 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code