SleepTalk® Danish eBook / Dansk eBook

Denne korte eBook, som er tilgængelig til øjeblikkelig download, forklarer, hvordan forældre anvender den grundlæggende (Level 1) Goulding SleepTalk® for Children Process med vejledninger, der er lette at forstå.

Det er hurtigt at gøre som det tager kun 2 minutter hver nat, mens barnet sover.

Det skaber ændringer, som kan vare en levetid og simpelthen handler om at tale med dit barn, mens de sover.

Denne proces er for alle forældre, der ønsker deres barn eller børn at lykkes, uanset deres potentiale. Det er for børn, der har vanskeligheder og børn, der ikke har problemer.

SleepTalk®-processen udviklet af Joane Goulding er en sikker, billig, etisk og kærlig proces, der hjælper med problemer som udvikling af følelsesmæssig modstandsdygtighed, sengevædning, søskende-rivalisering, reduktion af tantrums eller håndtering af separationsangst.

Det hjælper barnet til at vække om morgenen, der er stille og glad, klar til at håndtere deres verden på en sikker og selvsikker måde.

Hvis du kan fortælle dit barn, “Din holdning i livet vil være vidunderlig og glad” – og få det til at ske, vil du ikke kalde det et mirakel?

Som Joane Goulding siger: “Det er ikke” Hvad vi forlader for vores børn, der virkelig betyder noget, det er de tanker, vi forlader inden for deres “Mind”, der er vigtigt. “

Danish eBook / Dansk eBook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Message from Joane Goulding

Welcome to SleepTalk®  Books!

joane130x_trans

As well as my firmcover Book 3rd ed (& bonuses) that covers The Goulding SleepTalk® Process. there are also the shorter eBooks

These eBooks with MP3s are available in 14 Languages and can be downloaded immediately after purchase.

And I am now pleased to announce the new

SLEEPTALK® ONLINE VIDEO

PROGRAM FOR PARENTS 

This 19 video series can be watched at your convenience on your smart phone or computer

To celebrate the new online Video Program there is a 25% discount. But don't delay as the 25% coupon is only for a limited time.

Find Out More