SleepTalk® Hungarian ebook / Magyar eBook

Ez a rövid e-könyv, amely azonnali letöltéshez elérhető, elmagyarázza, hogy a szülők hogyan alkalmazzák az alapszintet (1. szint).

8hungarianGyorsan megtehető, mivel minden este mindössze 2 percig tart, amíg a gyermek alszik.

Olyan változásokat hoz létre, amelyek élettartamig tarthatnak, és egyszerűen arról beszélnek, hogy gyermekével alszanak.

Ez a folyamat minden szülőnek szól, akik a gyermeküket vagy gyermekeiket szeretnék sikerülni, függetlenül azok potenciáljától. A nehézségekkel küzdő gyermekek és a gyerekek, akiknek nincsenek problémái.

A Joane Goulding által kifejlesztett SleepTalk® folyamat egy biztonságos, olcsó, etikai és szerető folyamat, amely olyan kérdésekkel jár, mint az érzelmi rugalmasság, az ágyazás, a testvérpárverseny kialakítása, a tantrums csökkentése vagy a szétválasztási szorongás kezelése.

Segít a gyermeknek reggel felébredni, nyugodt és boldog marad, készen áll arra, hogy magabiztosan és magabiztos módon kezelje a világát.

Ha elmondhatod a gyermekednek: „Az életed attitűdje csodálatos és boldog lesz” – és ez megtörténik, nem csoda?

Ahogy Joane Goulding azt mondja: „Nem„ mi ”hagyjuk gyermekeinknek, ami tényleg számít, ez a gondolatok, amiket a„ Mind ”-on belül hagyunk fontosnak.”

Hungarian ebook / Magyar eBook


More SleepTalk® Products

*New* SleepTalk Video Program for Parents

Available on Windows, Mac, IOS & Android


SleepTalk® Available in Two Written Formats

Physical Book (3rd ed.) and  eBook Download

Book & CD

Free Skype Session with Joane Goulding

Free Postage & Other Bonuses

eBook & PDF

12 Translations

Instant Download