SleepTalk® Workbook Hungarian / Magyar (eBook)

8hungarianEz a rövid Ekönyv könnyen követhető instrukciókkal elmagyarázza, hogyan alkalmazhatják a szülők az alapozó (1. szint) Goulding SleepTalk™ Szülőknek módszert.

A könyv megtanítja a szülőt, hogyan használja ezt a 2 perces gyakorlatot minden este arra, hogy olyan változásokat generáljon, mialatt a gyerek alszik, amik aztán egy életre vele maradnak.

Az ebben a könyvben leírtak segítenek a gyemreknek például a reggeli felkelésben, hogy nyugodt és vidám maradjon a nap folyamán, biztosítják, hogy magabiztosan, egészséges önértékeléssel nézzen szembe élete kihívásaival.

Biztonságos, olcsó, etikus, szeretetteljes módszer, mely többek közt olyan problémák esetén segít, mint például az érzelmi ellenállóképesség kialakítása, ágyba pisilés, testvérféltékenység, hiszti, vagy megküzdés a leválási szorongással.

Mert nem az a legfontosabb, hogy “MIT” hagyunk a gyerekeinkre, hanem, hogy “MILYEN” lelki beállítódást plántálunk beléjük.

Ha többet szeretne tudni, ajánljuk a teljes könyvet CD melléklettel (jelenleg csak angolul), mely szintén elérhető ezen az oldalon keresztül.

Joanne Goulding: kezdeményező és a szerző a “The Goulding SleepTalk® eljárás gyermekek számára .”

 

Hungarian / Magyar

1. szint Alapítvány munkafüzet

azonnali letöltés

pdf-icon

vásároljon most


 

Also available The Goulding Process

Foundation Process & Advanced Concepts

PaperBack Book & CD in English

PDF ebook & MP3 in English

 

Foundation Process Workbooks

Level 1 Foundation Process Only

Foundation eBooks – English & Other Translations

 

 

on: underline;”>Foundation eBooks in 9 Languages