SleepTalk® Hungarian ebook / Magyar eBook

Ez a rövid e-könyv, amely azonnali letöltéshez elérhető, elmagyarázza, hogy a szülők hogyan alkalmazzák az alapszintet (1. szint).

8hungarianGyorsan megtehető, mivel minden este mindössze 2 percig tart, amíg a gyermek alszik.

Olyan változásokat hoz létre, amelyek élettartamig tarthatnak, és egyszerűen arról beszélnek, hogy gyermekével alszanak.

Ez a folyamat minden szülőnek szól, akik a gyermeküket vagy gyermekeiket szeretnék sikerülni, függetlenül azok potenciáljától. A nehézségekkel küzdő gyermekek és a gyerekek, akiknek nincsenek problémái.

A Joane Goulding által kifejlesztett SleepTalk® folyamat egy biztonságos, olcsó, etikai és szerető folyamat, amely olyan kérdésekkel jár, mint az érzelmi rugalmasság, az ágyazás, a testvérpárverseny kialakítása, a tantrums csökkentése vagy a szétválasztási szorongás kezelése.

Segít a gyermeknek reggel felébredni, nyugodt és boldog marad, készen áll arra, hogy magabiztosan és magabiztos módon kezelje a világát.

Ha elmondhatod a gyermekednek: „Az életed attitűdje csodálatos és boldog lesz” – és ez megtörténik, nem csoda?

Ahogy Joane Goulding azt mondja: „Nem„ mi ”hagyjuk gyermekeinknek, ami tényleg számít, ez a gondolatok, amiket a„ Mind ”-on belül hagyunk fontosnak.”

Hungarian ebook / Magyar eBook

A Message from Joane Goulding

Welcome to SleepTalk®  Books!

joane130x_trans

As well as my firmcover Book 3rd ed (& bonuses) that covers The Goulding SleepTalk® Process. there are also the shorter eBooks

These eBooks with MP3s are available in 14 Languages and can be downloaded immediately after purchase.

And I am now pleased to announce the new

SLEEPTALK® ONLINE VIDEO

PROGRAM FOR PARENTS 

This 19 video series can be watched at your convenience on your smart phone or computer

To celebrate the new online Video Program there is a 25% discount. But don't delay as the 25% coupon is only for a limited time.

Find Out More